Velkommen i mine nye omgivelser.

25/9-2022

Terapi & Coaching

SAVNER DU AT FINDE DIG SELV OG DIN RETNING ? DU ER FORANDRINGEN, DER GØR FORSKELLEN !

 

Livsglæde og tilfredshed med udgangspunkt i dig !

Jeg mener, at vi er mest lykkelige og tilfredse, når de talenter vi udvikler, og de succeser vi opnår, udspringer af og er i dyb harmoni med hvem vi i virkeligheden er.

Hvorfor kan jeg hjælpe dig ?

Jeg er uddannet i personlig udvikling bestående af både de klassiske og de sidste nye videnskabeligt baserede metoder indenfor coaching og terapi, som kombinerer et helhedsorienteret syn på mennesker og udvikling.

Hvordan gør vi egentlig og hvad kan du forvente ?

Coaching og terapi hos mig giver dig kraftfulde redskaber til at gøre en positiv forskel og udvikler hele dig som menneske i stedet for kun at fokusere på de materielle eller karrieremæssige resultater. 

Hos mig kan du arbejde på at gå et skridt dybere og inddrage hele livet. I samarbejde med dig hjælper jeg med at finde indre svar, at opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer både i dit professionelle og private liv.

En coach eller terapeut bliver aldrig bedre end sit eget personlige udviklingsniveau. 

Derfor er jeg selv i en egen-terapi og mentor-ordning, for at sikre mig, at jeg er professionel og i samarbejde med dig, hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for.

Hvis du kaster dig helhjertet ind i et egenomsorgs- og selvudviklingsforløb, vil du finde svar og ressourcer frem, som du måske ikke troede, du havde.

Jeg er uddannet på ID Academy, som ledes af Ole Vadum Dahl, en af Danmarks mest respekterede og trendsættende eksperter indenfor coaching, psykoterapi, kommunikation og personlig udvikling. 

 

 

  • Terapi og coaching hos Certificeret ID Lifecoach, Certificeret sexolog, sygeplejerske og ID Psykoterapeut-studerende Jette Siim.
    Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

 

Bliv bedste ven med alle dine sider !

Bliv din egen bedste støtter og vejleder.

Jeg har selv en lang erfaring med tidligere at stå i vejen for mine egne muligheder for at leve livet i mit fulde potentiale.

Du bliver mere fri, når du opdager, hvordan din bevidsthed gør forskellen.

Har du mod og lyst til at få hjælp til at komme i gang og undervejs lære at være din egen bedste hjælper til, at du får den fornødne bevidsthed og støtte med respekt for DEN DU ER !!

Taknemmelighed

Hvis du har svært ved at føle taknemmelighed for dét, der sker, så spørg dig selv:
 
Hvad er det for en følelse, jeg har svært ved at acceptere?
 
Hvad er det for en overbevisning, jeg har om mig selv og om, hvordan ‘det burde være’, som står i vejen for, at jeg kan føle taknemmelighed for livet, som det er? Lige her og nu !!
 
Det er lige præcist de følelser og overbevisninger, som står i vejen for, at du kan leve med et åbent hjerte og skabe de forandringer du ønsker.
Taknemmelighed er at give slip på at ville kontrollere livet og andre mennesker til at være på en bestemt måde OG i stedet for omfavne nuet, som det er.
 
Sæt igang & sæt dig selv fri !!