Jeg mener, at vi er mest lykkelige og tilfredse, når de talenter vi udvikler, og de succeser vi opnår, udspringer af og er i dyb harmoni med hvem vi i virkeligheden er.

Jeg er uddannet i personlig udvikling bestående af både de klassiske og de sidste nye videnskabeligt baserede metoder indenfor coaching og terapi, som kombinerer et helhedsorienteret syn på mennesker og udvikling.

Coaching og terapi hos mig giver dig kraftfulde redskaber til at gøre en positiv forskel og udvikler hele dig som menneske i stedet for kun at fokusere på de materielle eller karrieremæssige resultater. Som både støtter den del af dig, som har behov for at være en betydningsfuld del af et fællesskab, og den del der har lyst til at realisere individuelle drømme og mål.

Min måde at arbejde på handler om at hjælpe mennesker med selv at finde svar og løsninger, og om at udvikle alle sider, som vi normalt ikke giver os selv lov til at få udfoldet.

Min måde at arbejde på går et skridt dybere og inddrager hele livet. I samarbejde med dig hjælper jeg med at finde indre svar, at opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer både i dit professionelle og private liv.

En coach eller terapeut bliver aldrig bedre end sit eget personlige udviklingsniveau

Hvis du kaster dig helhjertet ind i et egenomsorgs- og selvudviklingsforløb, vil du finde svar og ressourcer frem, som du måske ikke troede, du havde; - og det er uanset, om det drejer sig om at:

  • styrke dine evner i forhold til at kommunikere og relatere
  • forbedre din generelle psykiske og fysiske trivsel
  • reducere stress
  • blive mere succesfuld i dine kærligheds- eller arbejdsrelationer

Jeg er uddannet på ID Academy, som ledes af Ole Vadum Dahl, en af Danmarks mest respekterede og trendsættende eksperter indenfor coaching, psykoterapi, kommunikation og personlig udvikling. 

 

Stress.

Stress er en tilstand man er i, når ens krop og psyke belastes eller udfordres mere end normalt. Stressreaktionen er kroppens måde at komme i beredskab på og gøre sig klar til handling. 

Stress betyder på latin at stramme eller at snøre til. Jeg hjælper dig til at give slip på overspændinger i krop og sind. Du får inspiration og redskaber til at sørge for dine behov, mærke dine grænser og komme i kontakt med hele dig – at komme hjem og lande i kroppen.

Stress giver os en enestående chance for at overveje, hvad det er for et liv, vi lever. Stress er faktisk en af de vigtigste faktorer, der fortæller os, at NOK ER NOK....!

Stress er et lidt misbrugt begreb, som dækker over alle typer problemer, vi kommer ud for i livet. Stress er ikke depression, frustration eller almindelig utilfredshed. Stress er et målbart, konkret problem og ikke en udefinerbar emotionel tilstand. Men depression, frustration og utilfredshed kan føre til stress – og omvendt.

Det kræver forberedelse at komme af med stress. Jeg hjælper dig til at indstille dig på eventuelt at skulle ændre livsstil, tillægge dig andre vaner, tanker og holdninger. Og at det kan tage tid. Hvor og hvornår finder man disciplinen, motivationen og styrken?

NÅR KRISEN ER STOR NOK...!!